Тимошенко здивована, що Пукача затримали лише перед виборами

Тимошенко здивована, що Пукача затримали лише перед виборами
tymoshenko.com.ua

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції після позачергового засідання Кабміну.

"Як би не впливало це на виборчий процес, обов'язково треба довести справу до логічного кінця - покарати всіх винних", - заявила Тимошенко.

Вона підкреслила, що весь час з моменту вбивства журналіста справу належним чином не розслідували, і не було організовано пошук винних.

"Те, що сьогодні затримали Пукача, я вважаю, що все ж треба покласти край такій жахливій несправедливості й безвідповідальності за вбивство журналіста. Я думаю, що розслідування буде проведено, винних буде встановлено, в тому числі тих, які зараз живі, і їх буде покарано відповідно до Кримінального кодексу", - сказала Тимошенко.

Вона також зазначила, що здивована, що Пукач весь цей час жив на території України і його не могли знайти.

"Дивує, що стільки років Пукача, який жив і працював на території України, в тому числі, як сьогодні є інформація, під наглядом силових структур, лише зараз - перед виборами - затримано", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко закликав Генерального прокурора Олександра Медведька дати правову оцінку особам, причетним до формального розшуку Пукача.

Політолог Володимир Фесенко назвав неефективним використання затримання Пукача як елемента президентської виборчої кампанії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK