Податкова звільнила главу Донецької облорганізації партії Фронт Змін

Податкова звільнила главу Донецької облорганізації партії Фронт Змін
0629frontzmin.com.ua

Як сьогодні, 12 вересня,повідомили в партії Фронт змін, Ярошенка більш ніж два дні утримували в СІЗО,так і не висунувши обґрунтованих звинувачень.

За даними партії, йому інкримінують відсутність на робочому місці 22 дні врізний час протягом трьох років - з 2007 по 2010 рік, - коли він обіймав посадуголовлікаря Маріупольського дерматовенерологічного диспансеру.

За версією слідства, він необґрунтовано нарахував собі 4,5 тис. гривеньзарплати.

"Лікаря, людину, яка понад 20 років присвятила допомозі людям,звинувачують в тому, що він не сидів у себе в кабінеті, перекладаючи папірці, авиконував свою роботу. Його хапають вночі в квартирі доньки, заштовхують вавтомобіль, везуть до Донецька, допитують до пізньої ночі, незаконно тримають услідчому ізоляторі", - зазначають у партії.

На думку політ сили, такі дії правоохоронців виглядають як банальна розправанад керівником опозиційної партії.

Водночас, голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацькийзаявив, що Ярошенка відпустили під підписку про невиїзд.

"Його (Ярошенка, - ред.) затримували у зв'язку з діяльністю на посадіголовлікаря маріупольського шкірвендиспансеру. Те, що це збіглося з тим, що віночолює обласний чи міський Фронт змін - це, по-моєму, просто збіг. Питання булотаким, що він просто не співпрацював зі слідством, не приходив, і тому йогозатримали, з нього взяли пояснення, і його відпустили під підписку про невиїзд",- повідомив він.

За словами Шишацького, голову облорганізації партії було звільнено 11 серпня.

Нагадаємо, 8 вересня Фронт змін заявив про затримання Ярошенка.

За інформацією партії, його затримали вночі 7 вересня в квартирі його доньки вКиєві, після чого відвезли автомобілем до Донецька.

Стосовно затриманого порушено кримінальнусправи за частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу (службова підробка, щопризвела до тяжких наслідків) і частини 2 статті 222 (шахрайство з фінансовимиресурсами, здійснене повторно, або заподіяло велику матеріальну шкоду).


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK