Яценюк відвідає СІЗО аби перевірити умови утримання Тимошенко та інших

Яценюк відвідає СІЗО аби перевірити умови утримання Тимошенко та інших
Корреспондент

Про це повідомилиу прес-службі Фронт змін.

"КлопотанняЯценюка про надання дозволу на побачення з Юлією Тимошенко у Лук’янівськомуСІЗО було відхилено", - зазначили у прес-службі і додали, що після цьоголідер Фронту змін направив повідомлення про візит до СІЗО № 13 голові Державноїпенітенціарної служби України Олександру Лисицькову.

У повідомленніЯценюк зазначив, що частиною 1 статті 24 кримінально-виконавчого кодексуУкраїни передбачено право народних депутатів України без спеціального дозволувідвідувати установи виконання покарань для здійснення контролю.

За даними прес-служби,Яценюк повідомив голову ДПС, що 13 вересня він з групою народних депутатіввідвідає Київське СІЗО № 13 в порядку здійснення контролю, і проситьзабезпечити їм безперешкодний доступ на територію і у приміщення слідчогоізолятора, де утримуються особи, які знаходяться під слідством і яким обранийзапобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Народні депутатиприбудуть у СІЗО о 12:00.

Як повідомлялося,в апараті Верховної Ради відмовилися зареєструвати законопроект про амністіюЮлії Тимошенко і Юрія Луценка.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK