Янукович привітав Медведєва з днем народження

Янукович привітав Медведєва з днем народження
Прес-служба Президента України

"Ваш високийпрофесіоналізм, політична воля та самовіддана праця сприяють успішномупроведенню внутрішньодержавних модернізаційних реформ та подальшому зміцненнюавторитету Росії на міжнародній арені", - сказано у вітальній телеграміЯнуковича.

Президент Українизаявив, що цінує вагомий внесок Медведєва у розвиток українсько-російськогостратегічного партнерства.

"Упевнений,що наші спільні зусилля, спрямовані на його поглиблення, а також ефективнаробота з реалізації досягнутих домовленостей та вирішення актуальних питаньдвостороннього співробітництва приведуть уже найближчим часом до практичнихрезультатів на благо народів України і Росії", - зазначив Янукович.

"У цейсвятковий день від усього серця бажаю Вам, шановний Дмитре Анатолійовичу,міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії та успіхів у Вашійвідповідальній державній діяльності, а Вашим близьким - щастя, добра іблагополуччя", - додав Президент України.

Нагадаємо, щосьогодні, 14 вересня, президент Росії Дмитро Медведєв відзначає 46-й деньнародження. Як повідомила прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова, у деньнародження Медведєв буде перебувати в Москві, публічних заходів на середу унього не планується. Увечері, за її словами, президент має намір відзначити цюдату в колі сім'ї та друзів.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK