Адвокат: Стан Тимошенко погіршився

Адвокат: Стан Тимошенко погіршився
АР

Він наголосив, що у разіпоновлення судового слідства у справі екс-прем'єра сторона захисту має намір заявитиклопотання про зміну Юлії Тимошенко запобіжного заходу, повідомляє сайтТимошенко.

"Якщовідновиться судове слідство, зрозуміло, що захист однозначно буде ставитипитання зміни запобіжного заходу Тимошенко Юлії Володимирівні", - сказавПлахотнюк на прес-конференції.

Адвокатнагадав, що Тимошенко перебуває під вартою вже понад 40 діб і потребуєтермінового медичного обстеження, але суд відмовляється давати дозвіл наобстеження екс-прем'єра лікарем, якому вона довіряє, при збереженніконфіденційності інформації про стан її здоров'я. "Насьогоднішній день стан здоров'я Юлії Володимирівни погіршився. І повірте мені:в умовах СІЗО поліпшити, хоча там всі зазначають - прокуратура зауважує, що ємедична частина, але в умовах медичної частини слідчого ізолятора навряд чивдасться надати належну медичну допомогу", - додав Олександр Плахотнюк.

Засловами Плахотнюка, 6 і 7 вересня в канцелярію Печерського районного суду містаКиєва подавалися клопотання про зміну запобіжного заходу для Юлії Тимошенко,але суд їх не розглянув, і в результаті екс-прем'єр змушена перебувати підвартою протягом двотижневої перерви в судовому засіданні. "Алев порушення всіх норм кримінально-процесуального законодавства, оголошуючи прозакінчення судового слідства у даній кримінальній справі, суддя не розглянув ціклопотання, хоча зобов'язаний був це зробити", - сказав ОлександрПлахотнюк.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK