Жителі села під Києвом зібрали 15 тисяч гривень на адвоката для вбивці міліціонера

Жителі села під Києвом зібрали 15 тисяч гривень на адвоката для вбивці міліціонера
Фото прес-служби УВС Київської області

Про це сьогодні,14 вересня, заявив Корреспондент.net народний депутат України Володимир Ар'єв.

За його словами,така злагодженість жителів Семиполоків могла бути пов'язана з неприємнимставленням до загиблого міліціонера. "Я вчора був у селі, спілкувався злюдьми. І там ніхто не сказав і доброго слова про майора, тільки навпаки.Говорили навіть, що він 40 хвилин стікав кров'ю і до нього ніхто непідходив", - розповів Ар'єв.

Водночас, засловами депутата, жителі села повідомили про те, що у майора була особистанеприязнь до 34-річному Віталія Запорожця, який стріляв у нього. За словамимешканців села, у той фатальний вечір майор Симоненко був п'яний і самспровокував конфлікт - він "побив Віталія і погрожував посадити його ув'язницю".

Ар'єв зазначив,що за час розслідування кримінальної справи щодо міліціонера допитали понад 15жителів села.

"Я говорив зодним із затриманих, який був добрим приятелем обвинуваченого. Він розповів, щойого забрали з дому вранці наступного дня після вбивства, не давши навітьодягнути тапки. Потім його повезли у Бровари до райвідділу, де тримали з ранкунеділі до вечора понеділка, не оформляючи протоколу про затримання. Причомуйого били і давили на нього морально", - підкреслив Ар'єв.

Крім того,депутат заявив, що працівники МВС знущалися над братом чоловіка, який стріляв."У будинку все розгромили, поки сиділи в засідці. Витоптали все у городі,у мене таке враження, що це були не правоохоронці, а загін есесівців", -зазначив Ар'єв.

За словамидепутата, він учора, 13 вересня, звернувся до заступника міністра внутрішніхсправ із проханням розібратися в ситуації.

"Я 40 хвилинтому говорив із матір'ю обвинуваченого, і вона сказала, що у неї вдома працюєслідчий відділу внутрішньої безпеки управління МВС у Київській області.Працівник особового складу сказав, що проводить розслідування правомірності дійміліції", - додав Ар'єв.

Нагадаємо, що 4 вересняжитель Семиполків застрелив з рушниці начальника Калитянський селищного відділуміліції майора Миколу Симоненка.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK