Опитування: 40% українців вважають себе щасливими

Опитування: 40% українців вважають себе щасливими
Reuters

"За даниминаших опитувань, майже 40% українців вважають себе вільними, частково вільними- 35%, і не вважають себе вільними близько чверті", - заявив сьогоднікерівник компанії Research & Brànding Group Євген Копатько.

Він розповів, що,заглиблюючись у це питання, дослідники запропонували респондентам самимназвати, що для них свобода, не пропонуючи вибирати з певних варіантів відповіді.

"На першемісце найбільше опитаних - 16,3% - поставили свободу і право вибору, причому порегіонах особливої кореляції немає. Незалежність, як особиста, так і країни,важлива для 15% опитаних, а свобода слова зайняла третю позицію - 12,5%",- зазначив Копатько.

Соціолог такожповідомив, що найвільнішими країнами українці вважають США - такої думкидотримуються 25% наших співвітчизників на півдні і 35% на заході, і в усіхрегіонах цю країну поставили на перше місце.

"Далі йдутьНімеччина і Франція. Найдивнішим було те, що на шосте місце серед вільних країнукраїнці поставили Росію - її назвали близько 7% респондентів. Коли ми стали з’ясовувати,то виявилось, що люди поважають країни, що захищають інтереси своїх громадян",- додав соціолог.

Нагадаємо, зарезультатами дослідження Центру економічних і політичних досліджень іменіОлександра Разумкова майже дві третини українців не бачать результатів економічнихреформ у країні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK