Ірина Луценко стверджує, що її чоловіка обстежила неповна колегія лікарів

Ірина Луценко стверджує, що її чоловіка обстежила неповна колегія лікарів
Корреспондент.net

"Аніпрофесора кафедри внутрішньої медицини  №1Національного медичного університету ім. А. Богомольця Сергія Ткача, аніголовного дієтолога Мінздорову України доцента кафедри внутрішньої медицини № 1цього університету Олега Швеця на сьогоднішнє обстеження не запросили. Отже,нинішнє обстеження пройшло не у складі повної колегії лікарів. Це наштовхує наодин висновок: цим обстеженням влада руками Мінздорову намагається"розмити" поставлений раніше діагноз", - підкреслила ІринаЛуценко.

За її словами, їїчоловікові зробили УЗІ і комп’ютерну томографію органів черевної порожнини."Ймовірно, що завтра його також повинні вивезти на чергове обстеження",- сказала дружина екс-міністра.

При цьому вонанагадала, що 30 серпня лікарі Мінздорову за результатами обстеження ЮріяЛуценка поставили йому діагноз: цироз печінки (криптогенний), з явищамипортальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу.

Крім того, комісіяМінздорову того ж дня у своїх рекомендаціях зазначила, що Юрієві Луценку"обов’язково необхідне лікування з колегіальним дообстеженням в умовахспеціалізованого гастроентерологічного стаціонару", враховуючипрогресуючий стан захворювання.

Водночас ІринаЛуценко підкреслила, що "з моменту останнього судового засідання і рішеннясуду про використання 3-тижневої перерви для повного обстеження і лікування часбув втрачений на паперову тяганину між установами - судом, СІЗО іМінздоровом".

Нагадаємо, сьогодніДержавна пенітенціарна служба заявила про те, що провела медичне обстеженняекс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у Київському міському діагностичномуцентрі.

Наголошується, щоекс-міністру внутрішніх справ зробили ультразвукове обстеження і комп’ютернутомографію органів черевної порожнини.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK