У міліції пояснили, за що затримали організаторів фан-ярмарку на Майдані

У міліції пояснили, за що затримали організаторів фан-ярмарку на Майдані
Фото Єгора Соболєва

Як повідомили у ЦГЗГУ МВС України в м. Києві, у своїй заявці, поданій до органів місцевогосамоврядування, він вказав зовсім інші мотиви проведення акції. Під час їїпроведення цим чоловіком була поставлена скринька для збору пожертвувань "щоформально можна розцінити як незаконну реалізацію товару", - зазначили уміліції.

При цьому вглавку зауважили, що після затримання та з’ясування особи правопорушника буловідпущено та повернуто йому 30 футболок.

Як підкреслили уміліції, під час затримання ніяких бійців Беркуту про що повідомляють окреміЗМІ не було, фізичної сили будь до кого міліція не застосовувала.

Як повідомлялося,сьогодні, 15 вересня, на Майдані Незалежності, біля Головпоштамту,співробітники спецпідрозділу міліції Беркут вилучили у продавців футболки знаписами "Спасибо жителям Донбасса" і "Кровосиси". Це сталося близько 18.15.

СпівробітникиБеркута акуратно оточили місце продажу, відтіснивши покупців, потім забраликоробки з футболками і відвезли їх у службовому автобусі. Автобус від’їжджаввід Головпоштамту під прикриттям бійців спецпідрозділу.

Буквально закілька хвилин після того, як одна партія футболок була вилучена, продавціпочали продаж наступної.

Ранішегромадський рух ”Спільна Справа” заявив, що близько 16.00 до офісу рухузателефонували з Головного управління МВС у м. Києві з погрозами, що за продажфутболок ”Спасибо жителям Донбасса”, який планується почати сьогодні о 18.00 наМайдані Незалежності, організаторів буде притягнуто до відповідальності.

6 вересняпрацівники київського УБОЗ провели обшук в офісі столичної компанії Prostoprintз виробництва футболок з різними написами.

За інформацієюЦентру зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у м. Києві, "в рамкахрозслідування кримінальної справи, порушеної за підробку сувенірної продукціїдо Євро-2012, працівники столичного УБОЗ в офісі компанії Prostoprint проводиливідповідні слідчі дії".

У ЦЗГ відзначили,що зазначені дії міліції "жодним чином не пов`язані з випуском цієюорганізацією футболок із написом, який згадувався в публікаціях вінтернет-мережі".

Деякіінтернет-видання, а також футбольні фанати, пов’язували обшук у компанії звипуском нею футболок із написом "Спасибо жителям Донбасса...".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK