Суд амністував сина депутата Одеської облради, який збив двох людей

Суд амністував сина депутата Одеської облради, який збив двох людей
timer.od.ua

"Водій автомобіля Mercedes S550 -фігурант у справі, порушеній 2 роки тому, потрапив під амністію", - заявивпредставник суду, не пояснивши однак причини такого рішення.

Як заявив батько загиблого через наїздавтомобіля одесита Василь Карпенко, слухання у справі переносилися кількаразів.

Прокурор, який підтримує обвинувачення в суді,вимагав покарання водієві у вигляді позбавлення волі строком на 6 років, алесуд визнав потрібним амністувати Кравця, який на засіданні суду не бувприсутній.

  ДТП в Одесі: син депутата насмерть збив пішохода

Зазначається, що Кравець свою провину невизнав (згідно із законодавством України, амністія неможлива без визнання власноїпровини, - ред.).

Син Карпенка помер на місці події, йогосупутниця Наталія Гусєва зараз інвалід другої групи.

Як повідомила старший слідчий головногоуправління МВС в Одеській області Олена Супруненко, слідство зібрало повнудоказову базу і матеріали були направлені в суд.

За її словами, під час слідства також буловстановлено, що син депутата 16 разів викрадав автомобілі та двічі бувамністований.

Олександр Кравець у 2009 році був депутатомміськради, зараз - депутат Одеської обласної ради від Партії регіонів.

 ***

У ніч на 22 серпня, близько 2:00, наФонтанській дорозі автомобіль Mercedes збив двох пішоходів та врізався в автомобільВАЗ-2106, який рухався попереду в попутному напрямку. За кермом іномаркиперебував син депутата Одеської міськради Дмитро Кравець. Один із пішоходів -Василь Карпенко загинув, жінка госпіталізована з різаною раною обличчя,переломами гомілки та обох стоп.

23-річна Марина Пономаренко загинула 1 жовтня уДТП у селі Фонтанка-3 під Одесою. ДТП сталося о 17:15 на 19-му кілометрі шосеОдеса - Південний. Дівчина зупинила маршрутне таксі, яке рухалося у зустрічномунапрямку, і почала переходити дорогу, щоб сісти в нього. У цей момент її збивавтомобіль Mercedes, за кермом якого перебував начальник управління інформаціїта зв'язків зі ЗМІ Одеської облдержадміністрації Василь Морозов.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK