Янукович скасував деякі попередні укази щодо ВАК України

Янукович скасував деякі попередні укази щодо ВАК України
Reuters

Відповідний указ № 920/2011 Про визнання такими, що втратиличинність, деяких указів Президента України оприлюднено на офіційному сайтіглави держави.

Документ визнає такими, що втратили силу, зокрема, указПрезидента України від 25 лютого 1992 року № 100 Про Вищу атестаційну комісіюУкраїни; указ Президента України від 25лютого 1999 року № 216 Про Положення про Вищу атестаційну комісію України.

Нагадаємо, 31 серпня Янукович звільнив Володимира Мачуліна зпосади голови ВАК України відповідно до пункту 3 частини першої статті 30Закону України Про державну службу, тобто причиною звільнення з посади сталодосягнення державним службовцем граничного віку проходження держслужби.

За даними ЗМІ, Мачулін 23 квітня 2010 виповнилося 60 років.Як відомо, Вища атестаційна комісія України (ВАК України) реалізовуваладержавну політику у сфері атестації наукових та науково-педагогічних кадріввищої кваліфікації, присудження наукових ступенів кандидата наук і докторанаук, присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK