Російські учасники в останній момент відмовилися від приїзду на саміт YES у Ялті

Російські учасники в останній момент відмовилися від приїзду на саміт YES у Ялті
Фото прес-служби Президента України

Якпише Коммерсантъ-Украина,,тема зустрічі YES була заявлена ​​як Спільні виклики і спільне майбутнє Українита світу, проте від цієї тематики довелося відступити.

У Лівадійському палаці, де традиційно відбуваються форуми YES, "світ"виявився представлений лише західною його частиною. Російські учасникивідмовилися від приїзду.

"Вони в останній момент повідомили, що неприбудуть. Росіяни дуже добре відчувають настрої керівництва", - поділивсяз виданням засновник YES Віктор Пінчук.

"І коли нагорі між Україною і Росією почалося таке (тут Пінчукпродемонстрував кулаки, що зіштовхуються - ред), скасували візити", -додав Пінчук.

Нагадаємо, одним з ключових спікерів Ялтинського саміту повинен був статизаступник голови Держдуми Росії Олександр Бабаков.

***

Восьма Ялтинська щорічна зустріч Україна і світ: спільні виклики, спільнемайбутнє, організована Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві зФондом Віктора Пінчука, відбулася з 15 по 18 вересня в Лівадійському палаціЯлти.

У ході саміту понад 200 представників політичних, ділових і громадських кіл збільш ніж 20 країн світу обговорили основні глобальні виклики та їхній вплив наЄвропу й Україну.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK