Адвокат Тимошенко побоюється, що вона може заразитися туберкульозом

Адвокат Тимошенко побоюється, що вона може заразитися туберкульозом
Reuters

Про цесьогодні, 19 вересня, під час брифінгу повідомив колишній захисник ЮліїТимошенко, адвокат Сергій Власенко.

"Уп'ятницю нам стало відомо, що практично через стіну від камери ЮліїВолодимирівни розташована медчастина слідчого ізолятора, в якій перебуваютьлюди з відкритою фазою туберкульозу", - заявив Власенко.

"Цеставить під велику загрозу життя і здоров'я Юлії Тимошенко, оскільки їїорганізм ослаблений хворобою та перебуванням у слідчому ізоляторі", - наголосиввін.

Відповідаючина запитання про стан екс-прем'єра, Власенко заявив: "Станом на п'ятницю яне бачив якогось істотного поліпшення в її стані здоров'я".

Власенкотакож повідомив, що у Юлії Тимошенко температура. Разомз тим, він не зміг сказати, на що вона хвора, пославшись на те, що він нелікар.

Адвокатпереконаний, що екс-прем'єр перебуває в ізоляторі без законних підстав уже 46-йдень і 27 або 28 днів з них їй не надається медична допомога у зв'язку зпогіршенням її стану здоров'я.

"Яклюдина, яка перебуває в слідчому ізоляторі без будь-яких підстав, ЮліяТимошенко має право на обстеження тим лікарем, якому вона довіряє, а не тим,якого призначить держава", - сказав він.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK