Зварича засудили до десяти років в'язниці

Зварича засудили до десяти років в'язниці
Корреспондент

Зваричзасуджений до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Судвизнав Зварича винним у скоєнні злочину, передбаченого частинами 2 і 3 статті368 Кримінального кодексу (отримання хабара в особливо великому розмірі). Крімцього, суд визнав винним Зварича у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2статті 383 Кримінального кодексу (свідомо неправдиве повідомлення про злочин).

Зварич повідомив слідчому помилкову інформацію, згідно з якою він непереховувався від слідства, коли зник з лікарні в кінці 2008 року, а буввикрадений невідомими, які вимагали за його звільнення виплати грошовоїзастави.

Він також визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті376 Кримінального кодексу (втручання в діяльність судового органу) за те, щозмушував свого підлеглого суддю В'ячеслава Любашевського приймати рішення, необхіднідля отримання хабарів.

Зварич позбавлений права обіймати будь-які посади в судах і виконуватиорганізаційно-виконавчі функції в державних установах терміном на десять років.

Інший фігурант справи - посередникЛюбашівський, що передавав Зваричу гроші - отримав покарання у вигляді п'ятироків позбавлення волі з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати ті жпосади протягом двох років.

Нагадаємо, вчора в ході оголошення вироку з'ясувалося, що Зварич уперіод з 2007 по 2008 року, перебуваючи на посаді судді та голови Львівськогоадмінсуду, отримав хабарів у цілому на 963 тисячі гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK