Грузинські альпіністи знайшли в горах Північної Осетії тіло загиблого українця

Грузинські альпіністи знайшли в горах Північної Осетії тіло загиблого українця
АР

Про це повідомили вМіністерстві закордонних справ України.

Якрозповів на брифінгу у вівторок прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров, 16вересня компетентні органи Північної Осетії отримали повідомлення про смертьукраїнського альпініста. "Якнам сьогодні повідомили в посольстві України в Грузії, тіло громадянина Українибуло знайдено 18 вересня групою грузинських альпіністів", - сказав він.

Усвою чергу в МЗС Грузії додали, що точне місцеперебування тіла покивстановлюється: до місця, де його знайшли, вже вирушила пошуково-рятувальнагрупа. "Іми очікуємо, що при сприятливих погодних умовах, рятувальна група дійде доцього місця впродовж сьогоднішнього дня, і вже в наступні години йогодоставлять до Тбілісі", - уточнив Дікусаров.

Вінтакож зазначив, що українські дипломати приймуть всі необхідні заходи длядоставки тіла загиблого альпініста в Україну.

Нагадаємо,за повідомленням генерального консульства України в Ростові-на-Дону, 16 вересняв горах Республіки Північної Осетії-Аланії загинув український альпініст. Заінформацією консульства, туристична група з Харкова (шестеро осіб), до складуякої входив зазначений громадянин, 10 вересня вийшла на маршрут 2-ої категоріїскладності і планувала завершити похід 27 вересня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK