Зварич намагався накласти на себе руки після втечі з лікарні

Зварич намагався накласти на себе руки після втечі з лікарні
Корреспондент

Про це йдеться у вироку,текст якого зачитала колегія суддів.

Відповіднісвідчення про плани судді накласти на себе руки дав адвокат Володимир Косенко,який проходив у справі як свідок. Судячиз його свідчень, у них зі Звaричем у грудні 2008 року відбулася розмова.

Якповідомляється, до того часу Зварич перебував у складній ситуації - йогорозшукували після зникнення з клініки, а Рада суддів звільнила Зварича з посадиголови Львівського апеляційного адмінсуду.

Засвідченнями Косенка, Зварич сказав, що в цій ситуації йому залишилося тількизастрелитися, і нібито питав, чи немає у нього пістолета. Прицьому Косенко відповів негативно, і що навіть якби був пістолет, то він би недав його.

Нагадаємо,сьогодні, 20 вересня, Оболонський суд Києва засудив Зварича до десяти роківпозбавлення волі та конфіскації всього майна. Крімтого, Зварич позбавлений права займати будь-які посади в судах і виконуватиорганізаційно-виконавчі функції в державних установах терміном на три роки.

Зваричзвинувачується в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Кримінальнусправу проти нього було порушено в грудні 2008 року, а в березні 2009 року йогозатримали після того, як він втік із лікарні.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK