Тігіпко пообіцяв не приймати законопроект про скасування пільг без узгодження з афганцями та чорнобильцями

Тігіпко пообіцяв не приймати законопроект про скасування пільг без узгодження з афганцями та чорнобильцями
АР

"Це словопрем’єр-міністра і голови Верховної Ради", - заявив Тігіпко, звертаючисьдо учасників акції на площі перед парламентом.

При цьому міністрпідкреслив, що у середу о 9:00 чекає представників афганських і чорнобильськихгромадських організацій у Міністерстві соціальної політики для проведеннязасідання робочої групи по доопрацюванню законопроекту про виконання рішеньсудів в Україні, яким пропонується скоротити пільги громадянам, що претендуютьна такі соцвиплати.

Тігіпко пообіцяв,що положення законопроекту узгоджуватимуться з представниками громадськихорганізацій до тих пір, поки не буде знайдено компромісне рішення.

Нагадаємо, увівторок на площі перед парламентом громадські організації афганців ічорнобильців проводили акцію протесту, виступаючи проти відміни пільг для них.

Через кількагодин після початку акції учасники пікету розламали огорожу на площі передпарламентом і спробували  прорватися доВерховної Ради.

Співробітникиміліції присікли ці спроби. Після того, як до пікетників вийшли представникирізних фракцій парламенту, мітингуючі припинили штурм будівлі. Депутатипообіцяли врахувати пропозиції невдоволених громадян.

При цьому, якповідомляють деякі ЗМІ, багато депутатів під час штурму Верховної Ради залишалибудівлю  парламенту через підземні ходи.

Пізніше, співробітникивнутрішніх справ заявили, що встановили особу людини, яка закликала учасниківакції протесту під стінами парламенту до активних дій.

На даний моментучасники акції поступово розходяться, а співробітники комунальних службприбирають сміття і шматки зламаної огорожі.

Уздовж всієїстіни парламенту, що виходить на площу, де проводилася акція, досі стоять у  чотири шеренги співробітники різнихспецпідрозділів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK