Партія Тимошенко закликає українців взяти участь в акціях протесту

Партія Тимошенко закликає українців взяти участь в акціях протесту
Reuters

"Янукович продовжує жорсткий антисоціальний наступ замість того,щоб "покращувати життя українців вже сьогодні", - йдеться в заявіфракції БЮТ-Батьківщина, яку зачитав з парламентської трибуни народний депутатРоман Забзалюк.

"Ще не висохли чорнила на його підписі під законом про підвищенняпенсійного віку і стажу, а на підході черговий антинародний закон", -заявив Забзалюк.

На думку бютівців, правляча парламентська більшість планує прийняти рішення,яким скасовує пільги десятків категорій громадян: учасників та дітей війни,чорнобильців, афганців, жертв нацистських переслідувань, працівників медицинита освіти, гірників.

На думку фракції БЮТ, все це є однією зі складових побудованого в Україні"антинародного режиму, суть якого - багаті повинні стати ще багатшими, абідні ще біднішими". "Відбираючи через скасування пільг останнюкопійку в найбідніших верств населення, режим розкрадає мільярди з держбюджету,купує собі золоті унітази, будує вертолітні майданчики і розкішні палаци",- сказав депутат.

"Учора, незважаючи на спроби режиму розігнати пікетників біля стінВерховної Ради, коли афганці та чорнобильці спробували прорвати кордониміліції, щоб змусити провладну більшість почути голос людей, булопродемонстровано, що український народ не злякався репресій і не впав наколіна", - додав він.

Нагадаємо, вчора під стінами парламенту зібралися близько 10 тисяч осіб, яківиступили проти ухвалення Верховною Радою закону про скасування пільг. Прицьому кілька сотень учасників мітингу знесли огорожу перед будівлею парламентуі спробували прорватися в Раду.

  Спроба штурму Верховної Ради
Проте співробітники міліції припинили ці спроби. Післятого, як до пікетників вийшли представники різних фракцій парламенту, учасники мітингуприпинили штурм будівлі. Депутати пообіцяли врахувати пропозиціїнезадоволених громадян.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK