У них немає гальм: Власник фірми, що виготовляє футболки Спасибі жителям Донбасу, залишив Україну

У них немає гальм: Власник фірми, що виготовляє футболки Спасибі жителям Донбасу, залишив Україну
Фото зі сторінки Дениса Олейникова на facebook.com

Про це він повідомив насвоїй сторінці в Facebook.

"ЦеДенис Олейников. Я вже не в Україні. Зі мною найдорожчі мені люди - дружина,син і дочка. Це весь мій світ, і заради них я відмовлюся від ідеалів, кар'єри,бізнесу і чого завгодно", - написав він.

Олейников повідомив пропричини такого рішення. "Позавчораввечері мені перший раз пригрозили розправою над родиною. Я приїхав до Одеси,щоб умовити рідних поїхати - але дружина навідріз відмовилася. Тоді я подумав,що фізична охорона для них вирішить проблему, і повернувся до Києва, щобнайняти охоронне агентство", - написавОлейников.

Однак,за його словами, вчора ввечері йому стало відомо про новий сценарій щодо ньогота його родини.

"Алевчора ввечері співчуваюча нам людина з УБОЗ (та сама, яка передала файл зтекстом так і не підписаної постанови про порушення кримінальної справи, та сама,яка попередила про виїзд ОЗУ" УБОЗ "на вилучення наших серверів ще доприїзду їх у" Колокол ")повідомила про новий сценарій, який хотіла реалізувати" міліція "щодомене і моєї родини", - розповів Олейников.

Заінформацією видавця скандальних футболок, на сьогодні був запланований йогоарешт. "Длязатримання був заангажований не тільки Беркут, а й Сокіл, причому дана команда- можливі протидії з боку учасників акції придушувати максимальножорстко", - зазначив Олійник.

Прицьому, як повідомили Олейникову, паралельно була дана команда на арешт йогодружини.

"Ідалі - відсторонення від можливого опікунства мою маму (через слабке здоров'я)і мого тестя (зважаючи нібито на зловживання алкоголем і неможливість забезпечитионуків). Що далі відбувається з дітьми - здогадайтеся самі", - пишеОлейников на своїй сторінці.

"Уних немає гальм. І це ми дозволили їм почувати себе так вільно, тому що вони небояться відплати, тих самих вил у відкриту або хоча б цегли з-за рогу. А нанаші мирні акції срати вони хотіли - у вінницьких і черкаських селах завждизнайдуться широкоплечі хлопці без мізків і ідеалів, готові одягнути червоніберети "Беркута" або чорні маски "Сокола", - заявив Олейников.

При цьому він запевнив,що обов'язково повернеться. "Іті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки -можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освітурідною мовою, у моєї дружини - друзів, подруг і її світ, за це обов'язководадуть відповідь . Кожен іперсонально ", - наголосив Олейников.

Нагадаємо,19 вересня в громадському русі Спільна Справа заявили, що видавцеві футболок Спасибіжителям Донбасу Денису Олейникову "пригрозили фізичним знищенням".

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK