Митники затримали BMW вартістю 930 тис. грн., який був у розшуку

Митники затримали BMW вартістю 930 тис. грн., який був у розшуку
bmw.ua

Якповідомили сьогодні, 22 вересня, у Державній митній службі, автомобіль зупинилина автодорозі Київ-Харків-Довжанський для перевірки законності користуваннятранспортним засобом.

"Вавто перебували двоє громадян України, один з яких був власником даної машини.Він їхав як пасажир", - розповіли митники.

Згідноз інформацією, після перевірки законності ввезення та користування транспортнимзасобом, було встановлено, що даний автомобіль з 2010 року перебуває вміжнародному розшуку.

"Данийтранспортний засіб було ввезено в Україну в жовтні минулого року нашимспіввітчизником. Чоловік у Волинській митниці отримав посвідчення прореєстрацію транспортного засобу з терміном тимчасового ввезення на одинрік", - зазначили в Держмитслужбі.

Повідомляється,що тоді чоловік надав митному органу підроблені документи на автомобіль, в томучислі і швейцарський технічний паспорт.

"Згодомдля реєстрації цього авто в Чернігівській області чоловік подав італійськийтехнічний паспорт та свідоцтво про реєстрацію для постійногокористування", - зазначили митники.

Наголошується,що даний транспортний засіб уже ввозився на митну територію України ще ранішегромадянином Італії, але в базi даних немає відміток про його вивезення.

"Складенопротокол про порушення митних правил за ст. 352 Митного кодексу України (дії,спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуваннямвід митного контролю). Легковий автомобіль вилучено", - додали вДержмитниці.

Нагадаємо,в серпні 2010 року, у Львові Служба безпеки України розкрила фактконтрабандного переміщення в Україну вертольота військового призначення,вартість якого була занижена більше ніж удвічі.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK