Протести студентів у Києві: Міліція пояснила причини затримання чотирьох активістів

Протести студентів у Києві: Міліція пояснила причини затримання чотирьох активістів
infocorn.org.ua

"Група молодих людей переходила з Михайлівської на Софійську площу, іна перетині вулиці Михайлівській і Володимирського проїзду заблокувала рухгромадського транспорту. Міліція вжила дій, щоб рух розблокувати", -повідомив журналістам у четвер у Києві заступник начальника відділу зв'язків згромадськістю Головного управління МВС України в Києві ВолодимирДмитренко.

Водночас,у главку не мають інформації про затримання учасників студентської акції.

Крімтого, Дмитренко зазначив, що на Софіївській площі, куди перемістилися учасникиакції, згідно з рішенням Окружного адміністративного суду Києва також не можнапроводити 22-23 вересня акції.

Відповідаючина запитання, чому студенти все ж її проводять, а співробітники правоохороннихорганів не вживають щодо них ніяких заходів, він сказав: "Тому що у насдемократична держава".

Блоги: ВіталійСич. Точка неповернення

Дмитренкотакож зазначив, що у своєму зверненні у четвер міліція інформувала громадян прорішення суду на заборону акції і закликала їх дотримуватися законів і рішеннясуду.

Нагадаємо,сьогодні біля Михайлівської площі в Києві в зіткненнях між співробітникамиміліції та студентами були затримані троє активістів, пізніше ця цифразбільшилася до чотирьох осіб.

Пізніше, міліціявідпустила всіх чотирьох затриманих.

Раніше,сьогодні в МВС заявили, що Окружний адміністративний суд міста Києва заборонивпроведення масових заходів у центральній частині міста 22-23 вересня.

Пізніше,Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив, щоінформація про заборону проводити акції біля будівель органів влади невідповідає дійсності.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK