МВС: Серед студентів, які протестють, є футбольні хулігани

МВС: Серед студентів, які протестють, є футбольні хулігани
Reuters

Про це повідомили в управлінні зв'язків ізгромадськістю ГУ МВС України в Києві.

За даними міліції, у п'ятницю близько сотнілюдей зібралися на Михайлівській площі. Організатором акції виступила Київськанезалежна профспілка Пряма дія.

Причому у столичному главку заявили, що середприсутніх близько 20 осіб - молоді люди в масках. У міліції вважають, що цеактивні учасники руху ультрас, так звані футбольні хулігани.

  Перейшли в наступ. У Києві відбулися сутички студентів з міліцією

 

У міліції стверджують, що співробітникиміліції попередили учасників акції, що серед них є такі люди, і нібито отрималивідповідь, що організаторам про це відомо, і ці люди прийшли підтриматистудентів.

"Доки проводилися ці переговори, молоділюди в масках спробували рушити по Михайлівській площі у бік Хрещатика іспровокувати співробітників міліції, тобто були спроби влаштувати бійку. Але цяспроба була припинена, міліція не піддалася на провокацію", - підкреслили углавку.

Міліція попередила учасників акції, що у разінеправомірних дій протестувальники будуть притягнуті до відповідальності.

В управлінні зв'язків із громадськістюпідкреслили, що студентів серед присутніх - не більше 20%, а решта - так звані"політичні заробітчани".

Нікого з учасників акції не затримали. Наданий час акція проходить мирно.

У свою чергу, як повідомив Корреспондент.netодин із лідерів Прямої дії Андрій Мовчан, організатори не запрошували до участів акції згаданих футбольних фанатів, і серед учасників таких немає. Також тамзазначили, що акція не має нічого спільного із Братством і КУПР (Коаліціяучасників Помаранчевої революції).

Як повідомлялося, сьогодні на столичнійМихайлівській площі відбулися сутички між активістами студентської організаціїПряма дія та міліцією.

Корреспондент.net, Інтерфакс-Україна


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK