У прокуратурі розповіли про причини затримання віце-мера Одеси

У прокуратурі розповіли про причини затримання віце-мера Одеси
Думская.net

Проце повідомили сьогодні, 23 вересня, в прокуратурі Одеської області.

"Прокуратура Одеської області взяла у провадження дану кримінальну справу23 вересня. Її порушено за фактом отримання хабара посадовими особами одного зкомунальних підприємств Одеси та Одеської міськради", - зазначили врегіональному відомстві.

Зазначається, що покарання, передбачене за такий злочин, - від 5 до 10 роківпозбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, процесуальні дії щодо Ільченка об'єднана група правоохоронців почалаблизько 16:00.

Адвокат затриманого не має даних про долю свого підзахисного і досі не отримавбудь-які документи, пов'язані із затриманням чиновника або порушення протинього кримінальної справи.

Сьогодні мер Одеси Олексій Костусєв заявив, що його підлеглий віце-мер МиколаІльченко, затриманий учора на робочому місці за отримання хабара, заразперебуває в Генпрокуратурі в Києві. У столичних силових структурах немаєофіційного підтвердження цієї інформації.

За словами співробітника департаменту інформації та зв'язків з громадськістюОдеської міськради Анни Осипчук, мер Одеси Олексій Костусєв відбув до Києва.

Крім того, джерело в Одеській міськрадізазначило, що крім Ільченка правоохоронці мали намір затримати ще двохвисокопоставлених чиновників Одеської міськради - першого віце-мера ОдесиСергія Черненка і віце-мера Одеси Олександра Орлова, який відповідає за питаннябудівництва. За даними джерела, віце-мер Олександр Орлов у даний час перебуваєу відпустці в Іспанії. Місце перебування Черненка невідоме.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK