ВО Свобода: Інформація МВС щодо виявлення у затриманих димових шашок - провокація

ВО Свобода: Інформація МВС щодо виявлення у затриманих димових шашок - провокація
Юрий Сиротюк

"Збориуманчан у формі зустрічі депутатів місцевих рад Київщини та Черкащини звиборцями мали винятково мирний характер і відбувалися у відповідності з чинноюКонституцією України та Законом про місцеве самоврядування. Учасники акції непорушували громадського порядку і не чинили опору співробітникам внутрішніхорганів", - сказано в повідомленні прес-служби.

"Натомість,саме міліція, нехтуючи цивільними правами українців та перевищуючи свої власніповноваження, застосувала силу проти мирних людей. Журналісти, присутні наакції, можуть підтвердити, що мітингувальники жодними забороненими засобами некористувалися і ксенофобських плакатів не тримали", - сказано вповідомленні.

 ВО Свобода наголошує: останнім часом міліціяпостійно спотворює інформацію щодо українських патріотів, зокрема, членівСвободи.

Заяви начальникаУправління зв'язків з громадськістю МВС України Вікторії Кушнір про нібитонаявність якихось заборонених засобів у свободівців свідчать або про спробуміліції підкинути націоналістам ці заборонені предмети, або ж міліціонериусвідомлюють, що скоїли жорстокий злочин проти мирних людей, і намагаються втакий зухвалий спосіб виправдати свою звірячу жорстокість, підкреслюють упрес-службі.

 ВО Свобода закликає всіх журналістів-очевидцівнадати фото-та відеосвідчення про реальну картину подій в Умані для подальшогозвернення щодо цих фактів у прокуратуру.

"Додамо,неповнолітній Артур Кравченко, якого жорстоко побили співробітники міліції, азгодом з місця подій забрала "швидка", зараз перебуває в уманськійлікарні. Міліціонери погрожували хлопцю, намагаючись змусити його написатизаяву, що важку травму він отримав нібито без участі "правоохоронців", - сказано в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, ранішеначальник управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справУкраїни Вікторія Кушнір повідомила, що в Умані затримали за спробу провести заборонену судом акцію близько 60 осіб.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK