Керівництво Луганської митниці усунули від виконання службових обов'язків

Керівництво Луганської митниці усунули від виконання службових обов'язків
ostro.org

Як написало сьогодні, 26вересня, видання Сitynews, посилаючись на повідомлення Держмитниці, підставоюдля кадрових рішень стали висновки комісії, що проводила комплексну перевіркуслужбової діяльності митниці.

Зазначається, що за результатами ґрунтовної перевірки буливиявлені системні недоліки в напрямку функціонування пунктів пропуску, протидіїконтрабанді товарів.

"Також комісія відзначила низький рівень службовоїдисципліни та кадрової роботи, що негативно вплинуло на виконання митницею покладенихна неї завдань", - наголосили у відомстві.

Повідомляється, що тимчасове виконання обов'язківначальника митниці було покладено на Сергія Ярмольського, заступника директораДепартаменту організації митного контролю та оформлення Державної митної служби.

Водночас, видання зазначає, що раніше діяльність СергіяЯрмольського на посаді керівника ужгородської, а пізніше львівської митницізазнавала критики з боку підприємців та депутатів.

"На попередньому місці роботи Сергія Ярмольськогодепутати Закарпатської облради підтримали запит колеги Ореста Туркевича щодозвернення до голови УСБУ в Закарпатській області Богдана Тиводара та прокурораобласті Юрія Бенци перевірити діяльність начальника Ужгородської митниці СергіяЯрмольського", - написало луганське видання.

Нагадаємо, вчора ввечері, 4 серпня, співробітники СБУ вмасках затримали кілька десятків митників на митному терміналі Південноїмитниці в Одеському морському торговому порту. У відділі, куди ввійшли співробітникиСБУ, працювали 40-50 осіб.

Раніше, 12 липня, прокуратура Криму порушила кримінальнусправу за підозрою в нанесенні збитків державі на суму 170 тис. гривень принезаконній здачі в оренду готелю Одеса проти 71-річного начальника Одеськогоморпорту Миколи Павлюка.

У травні прокуратураОдеської області порушила кримінальну справу стосовно головного інспектораСлужби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Південної митниціза підозрою в отриманні 2,7 тис. доларів хабара.

За матеріалами: Сitynews


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK