Сьогодні в Одеський порт зайшов круїзний лайнер заввишки з 20-поверховий будинок

Сьогодні в Одеський порт зайшов круїзний лайнер заввишки з 20-поверховий будинок
Мінтранс

На борту теплохода перебувають більше 2 тисячтуристів з Європи і США. Судно прибуло з румунської Констанци і з Одеси візьмекурс на Ялту.

"Розміри судна вражають: довжина - 292,5м, висота сягає майже 20-поверхового будинку, загальна площа палуб перевищуєОлімпійський стадіон в Римі", - йдеться в повідомленні Мінтрансу.

Одночасно подорожувати на лайнері можуть до2680 пасажирів. Для туристів на борту обладнано 1057 кают - 212 внутрішніх і845 з видом на океан, а також 40 кают класу Wellness - для прихильниківздорового способу життя.

Туристи, подорожуючи на судні, маютьможливість ознайомитися з творчістю знаменитого італійського кінорежисераФедеріко Фелліні - палуби оформлені кадрами картин Фелліні (Солодке життя таінші), замальовками художника Міло Манара до фільмів майстра.

На борту лайнера перебуває Caffe Florian -копія знаменитого кафе на площі Св. Марка у Венеції. В Одеському портупасажирів Costa Atlantica зустрічали духовий оркестр, дівчата в національнихкостюмах і 53 екскурсійних автобуси.

Нагадаємо, раніше у вересні в Одеський портзайшов шестизірковий лайнер Crystal Serenity. 12 вересня Одеський порт відвідавкруїзний лайнер Silver Spirit з 513 туристами на борту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK