Джерело: Ющенка хочуть вигнати з Нашої України

Джерело: Ющенка хочуть вигнати з Нашої України
Reuters

Як повідомляють джерелаУНІАН в апараті Нашої України, на засіданні політради планують рішення провинесення на з'їзд НУ питання про звільнення Віктора Ющенка з посади почесногоголови партії.

Ініціаторами нібито виступили голова політради НашоїУкраїни Валентин Наливайченко, голова виконкому НУ Сергій Бондарчук і керівникстоличного осередку партії Юрій Єхануров.

"Мотивація цього кроку така, що Ющенко сьогодні недодає партії виборчих очок, а віднімає їх. Крім того, давно не вирішуєфінансові проблеми партійних структур, що призвело до великихзаборгованостей", - йдеться в публікації.

За інформацією джерела, Наливайченко та Бондарчукзамислили об'єднувальний виборчий проект. Йдеться про приєднання до НашоїУкраїни партії За Україну! на чолі з В'ячеславом Кириленком і партіїГромадянська позиція Анатолія Гриценка (разом з Миколою Катеринчуком та йогоЄвропейською партією).

"Ющенко ніколи не погодиться бути в одному проекті зКириленком і Гриценком, яких щиро вважає "зрадниками", - пишевидання.

"Лідери вищезгаданих партій сподіваються, що така"інтеграція" дасть потужний кумулятивний ефект - і Наша Україна (о-об'єднана)подолає виборчий бар'єр", - зазначає автор.

Також планується створення парламентської групи, післячого Наливайченко залишиться на посаді голови політради партії, а на чолідепутатської групи стане Кириленко.

Як повідомляє джерело, Кириленко і Наливайченко агітуютьдепутатів фракції НУ-НС для входження в нову групу, розповідаючи, що є вже тридесятки охочих. Проте, як відомо джерелу, насправді немає і 15 - мінімуму,необхідного для створення групи.

Між тим, на прохання прокоментувати дану інформацію, впрес-службі Нашої України відповіли: "Ми не коментуємо публікаціївигаданих журналістів".

Як повідомлялося, Кириленко не вважає Ющенка опозиційнимполітиком.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK