У Харківському університеті ЗС офіцер за розмову по мобільному відбив солдату селезінку

У Харківському університеті ЗС офіцер за розмову по мобільному відбив солдату селезінку
Корреспондент

Як повідомили у військовійпрокуратурі Центрального регіону України, за результатами перевірки дотриманнязаконодавства з питань збереження життя і здоров'я військовослужбовцівХарківського університету Повітряних Сил порушено кримінальну справу стосовноодного з командирів факультету протиповітряної оборони сухопутних військ.

"Встановлено, що під час проведення вечірньої прогулянки на плацууніверситету командир був не задоволений нібито невиконанням одним із солдатівсвоїх обов'язків по військовій службі, а саме його наказу про заборону користуватисямобільним телефоном у строю. За це командир, перевищуючи свої службовіповноваження, "наніс солдату один удар кулаком в спину", - йдеться вповідомленні.

У результаті удару солдат "отримав підкапсульний розрив селезінки, щопризвело до втрати зазначеного органу, тобто умисного тяжкого тілесногоушкодження, небезпечного для життя", зазначили в прес-центрі.

Як повідомлялося, у Дніпропетровську дочотирьох років і шести місяців позбавлення волі засудили офіцера за те, що вінсистематично застосовував нестатутні заходи впливу та насильство стосовно підлеглих.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK