Бютівці освистали прокурора, який оголосив вимогу посадити Тимошенко на сім років

Бютівці освистали прокурора, який оголосив вимогу посадити Тимошенко на сім років
byut.com.ua

Прокурор вийшовдо журналістів з тим, аби повідомити, що сторона звинувачення вимагає 7 роківтюремного ув’язнення для Тимошенко.

У цей часдепутати, що знаходяться у дворі Печерського суду скандували: "Брехун,ганьба!". Прокурор після короткої заяви повернувся у будівлю суду.

ПрибічникиТимошенко впритул наблизилися до арки, яка веде до будівлі суду. Вонискандують: "Банду геть!" і тримають на витягнутих руках над головоюпрапор України.

При цьомуспівробітники міліції заблокували вхід в арку.

У свою чергу,захист Тимошенко називає необґрунтованою вимогу прокуратури щодо 7 річного термінуув’язнення екс-прем’єра.

"Мивважаємо, що і саме звинувачення, і, відповідно, термін, який попросилапрокуратура, незаконні", - сказав адвокат Олександр Плахотнюк журналістаму середу після закінчення судового засідання.

При цьому він підкреслив,що всі докази, які навела прокуратура, спростовуються матеріалами справи.

Плахотнюк не змігпояснити, чому сторона звинувачення попросила для Тимошенко мінімальний термінув’язнення, передбачений відповідною статтею Кримінального кодексу.

"Логіки у цьомужодної немає. Вони кажуть про те, що це безпрецедентний випадок в історії, воникажуть про збитки у розмірі 1,5 млрд. доларів і при цьому просять мінімальнийтермін позбавлення волі, передбачений статтею. Я пояснити це не можу, я не бачулогіки у цих діях", - зазначив він.

"Враховуючи,що ми вважаємо, що в діях Тимошенко немає складу злочину, навіть якщо бдержзвинувачення попросило рік умовно, це було б багато", - сказавПлахотнюк.

Він підкреслив,що захист вважає, що Тимошенко слід ухвалити виправдувальний вирок, тому"не може бути мови ні про яке реальне або умовне покарання".

Тим часом,Печерський районний суд продовжить розглядати газову справу стосовно Тимошенко28 вересня о 09:30.

Як повідомлялося,на засіданні у вівторок прокурор Лілія Фролова виступила з вимогою засудитиТимошенко до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певніпосади протягом трьох років.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK