Прихильники Тимошенко заблокували виїзд з суду. МВС запевняє, що сльозогінний газ не застосовували

Прихильники Тимошенко заблокували виїзд з суду. МВС запевняє, що сльозогінний газ не застосовували
Reuters

ПрибічникиТимошенко заблокували арку, яка веде у двір Печерського райсуду.

У дворі судустояв автозак, який оточили "живим ланцюгом" співробітникиспецпідрозділу МВС Беркут.

Потім оточення попериметру подвір’я було зняте, з чого журналісти зробили висновок про те, щооточений беркутівцями автозак був прикриттям, а автомобіль з Тимошенко залишив територіючерез бічний виїзд.

ПрибічникиТимошенко, які знаходяться на вул. Хрещатик, продовжують скандувати гасла напідтримку екс-прем’єра, вони як і раніше блокують вихід з подвір’я суду.

За інформацієюінтернет-видання Українська правда, керівник київського осередку партіїБатьківщина Юрій Одарченко заявив зі сцени під судом: "Міліція застосуваласльозогінний газ проти демонстрантів. Скоро вони стрілятимуть кулями у власнийнарод".

"Колижурналісти підійшли до виходу з двору Печерського суду, були видно струї газу,які піднімалися у повітря біля проїжджої частини вулиці Хрещатик", - пишеУП.

У свою чергу, встоличній міліції спростовують інформацію про застосування співробітникамиправоохоронних органів сльозоточивого газу проти прибічників Тимошенко, щозаблокували центральний прохід до будівлі суду.

"Сльозоточивийгаз не застосовувався. У нас такої інформації немає", - повідомили вУправлінні зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Києві.

Як повідомлялося,народні депутати від БЮТ освистали прокурора Михайла Шоріна, який вийшов до журналістівповідомити про те, що прокуратура просить 7 років тюремного ув’язнення дляТимошенко.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK