Захист Тимошенко вкотре просить суд виправдати її

Захист Тимошенко вкотре просить суд виправдати її
byut.com.ua

У ході виступу в дебатахадвокат Юрій Сухов наголосив, що сформульоване прокурорами звинувачення наадресу Тимошенко "є розмитим в контексті визначення суб'єктазлочину".

Адвокатзауважив, що звинувачення не довело цілей скоєння злочину, мотивів, прямогоумислу, а також причинно-наслідкового зв'язку між діями екс-прем'єра з видачідиректив НАК Нафтогаз Україна і наслідками, які вказані обвинуваченням.

Говорячипро відсутність в діях Тимошенко прямого умислу та мотивації, Сухов зазначив,що таким чином не доведено обов'язкову ознаку злочину і відсутні суб'єктивнасторона злочину і сам злочин, як такий.

Говорячипро об'єктивну сторону злочину, адвокат наголосив, що звинувачення не вказало,чи було перевищення влади з боку Тимошенко або її повноважень, а також яку самезаборону порушила екс-прем'єр.

Вінтакож зазначив, що для визнання Тимошенко винною необхідно встановити всіобов'язкові ознаки злочину, а держзвинувачення не обґрунтувало їх як такі.

"Звинуваченняпобудовано на незаконних припущеннях, викривленнях обставин справи ... У діяхТимошенко відсутній склад злочину, передбачений ст.365 Кримінального кодексуУкраїни (перевищення влади або службових повноважень). Таким чином, у справімає бути винесено виправдувальний вирок", - акцентував увагу суду Сухов.

Крімтого, він вкотре попросив суд звільнити Тимошенко з-під варти.

Нагадаємо,сторона державного обвинувачення в газовій справі пропонує Печерськомурайонному суду Києва засудити Тимошенко до семи років позбавлення волі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK