ДТ: В Одеській області голова сільради відмовився від посади під тиском регіоналів

ДТ: В Одеській області голова сільради відмовився від посади під тиском регіоналів
dumskaya.net

Як пише видання, наступні виборивідбудуться 20 листопада.

Заінформацією видання, після поразки на виборах 18 вересня кандидата від Партіїрегіонів Миколи Грекова Роздільнянський районний суд відмовив кандидату відвлади в його вимозі визнати голосування на виборах недійсним.

Повідомляється,що після цього в село приїхали представники Партії регіонів.

"Делегаціяу складі голови Роздільнянської райради Сергія Крилова, депутата Одеськоїобласної ради Олександра Пресмана (який має подвійне громадянство, - ред.), депутатаВерховної Ради (ім'я якого ніхто в селі не запам'ятав) і юриста з Києвазапропонувала понятівцям два варіанти виходу з ситуації", - написаловидання.

Зазначається,що першим запропонованим варіантом став варіант проведення повторних виборів,але після того, як кандидат-самовисуванець Томчук, котрий переміг, напише заявупро відмову від посади, вступить до лав Партії регіонів, буде балотуватися вжеяк кандидат від ПР.

"Другий(варіант, - ред.) - кандидат Греков подає апеляцію, і понятівців очікує судоваепопея з оскарженням результатів виборів", - наголошує видання.

Увиданні розповіли, що після палких суперечок і обіцянок представниківпровладної партії вирішити проблеми Понятівки і допомагати Томчуку в роботі напосаді сільського голови, члени виборчкому і сам Томчук були змушені погодитисяна повторні вибори.

"Томчукнаписав заяву, в якій відмовився від посади і дав згоду на проведення повторнихвиборів. За словами Томчука, подібний крок він вважає єдиним виходом ізситуації, ситуації, що зайшла у глухий кут... Він упевнений, що переможе,незалежно від того, буде влада його підтримувати, чи ні", - повідомилиZN.UA представники Томчука.

Уповідомленні наголошується, що відразу після зустрічі "спонсор від Партіїрегіонів погасив заборгованість за електроенергію в 12 тис. грн, через що упонятівців були серйозні проблеми з подачею води в житлові будинки".

Крімтого, пише видання, через "скандальні вибори у Понятівці" головадержадміністрації Роздільнянського району Олексій Могилко написав заяву прозвільнення за власним бажанням.

Якповідомили в прес-службі губернатора Одеської області, вже є нова кандидатура. Ценачальник управління інфраструктури та енергозабезпечення Одеськоїоблдержадміністрації Олег Кураков.

Нагадаємо,сьогодні стало відомо, що депутат Одеської обласної ради від Партії регіонівОлександр Пресман заявив, що наявність у нього двох паспортів - українського таамериканського - не суперечить нормам чинного законодавства України.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK