Джерело: Прем'єром Криму стане Яцуба

Джерело: Прем'єром Криму стане Яцуба
sev.gov.ua

Про цесайту Крым.Комментарии повідомило джерело в АдміністраціїПрезидента.

"Кажуть,що він, швидше за все, буде призначений на пост прем'єр-міністра Криму. Це дужереально і станеться не сьогодні - завтра. На стороні Яцуби татари, кримськаеліта, він своя людина в Києві і вважається політичним важкоатлетом", - зазначилоджерело .

Зайого словами, є і другий варіант розвитку подій - "до Криму спустятьлюдини з Києва, а звільнене місце віддадуть Яцубі".

Воточенні Яцуби вважають, що втілитися в життя можуть обидва варіанти.

"Зодного боку Яцуба хотів повернутися до Києва, він втратив інтерес доСевастополя і всі справи перекинув на свого першого зама Савенкова. Однак постпрем'єр-міністра Криму він вважає престижним", - розповіло джерело вСевастопольській СМДА.

Зайого словами, якщо Яцуба стане прем'єр-міністром Криму, то в цьому кріслі вінпросидить тільки до парламентських виборів, за підсумками яких він розраховуєстати народним депутатом України.

"Якеб рішення не прийняли в Києві, у понеділок Яцуба планує бути на своєму робочомумісці - в Севастополі", - повідомило джерело.

Нагадаємо,за інформацією Независимой газеты,, наступником покійного Василя Джарти стане його колишній перший заступникПавло Бурлаков.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK