Суд у справі Тимошенко продовжиться завтра. Автозак з екс-прем’єром вирушив до СІЗО

Суд у справі Тимошенко продовжиться завтра. Автозак з екс-прем’єром вирушив до СІЗО
byut.com.ua

До вечора середиадвокат Тимошенко  Олександр Плахотнюкзавершив виступ у судових дебатах.

На завершеннясвого виступу він заявив: "Усе розслідування кримінальної справи щодоТимошенко з самого початку проводилося з грубим порушенням законодавства, і всуді відбувалося те ж саме".

"На жаль, данийсудовий процес відбувався як певне змагання, але не прокуратури з адвокатами, асуду з адвокатами. Тимошенко має бути виправдана з причини відсутності в їїдіяльності складу злочину", - сказав адвокат.

Таким чином, назасіданні у середу в судових дебатах виступили два адвокати Тимошенко: Юрій Сухові Плахотнюк. Як очікується, у четвер виступить ще один адвокат Микола Сірий ізахисники екс-прем’єра - її чоловік Олександр Тимошенко і дочка Євгенія Карр.Після цього за процедурою виступить сама підсудна.

Тим часом,автозак з Тимошенко залишив подвір’я Печерського райсуду. Спочатку зцентральної арки будівлі біля суду на Хрещатик виїхала одна машина в оточенніспівробітників Беркута. Потім відразу із запасного виїзду виїхала друга машина.У якій з них знаходилася Тимошенко, невідомо.

Прибічникиекс-прем’єра біля центрального виїзду зустрічали машину гаслами на їїпідтримку.

Як повідомлялося,захист Тимошенко заявляє, що 4 документи, які містяться в матеріалахкримінальної справи проти неї, датовано 31 квітня 2011 року - днем, якого немаєу календарі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK