Луценко: Позбавлення волі Тимошенко призведе до тоталітаризму в Україні

Луценко: Позбавлення волі Тимошенко призведе до тоталітаризму в Україні
Фото Таїсії Стеценко/Корреспондент.net

Як повідомив один з адвокатів, Луценко нагадав, що з моменту приходу довлади Президента України Віктора Януковича він заявляв, що, судячи затенденціями, у нової влади три головних завдання: "брехати, красти ірозправлятися з опонентами".

"На жаль, прогноз виявився на 100% вірним", - зазначив Луценко.

За його словами, позиція Генеральної прокуратури щодо покарання Тимошенко"продиктована з Адміністрації Президента на виконання вказівкиЯнуковича".

"Ця подія - остаточне зривання маски. Тому і в українців, і в зарубіжнихоглядачів зникають останні ілюзії про характер української влади, яка, незважаючина закон і совість, відверто перетворилася на авторитарний режимЯнуковича", - наголосив екс-міністр внутрішніх справ.

За словами його адвоката, Луценко переконаний, що рішення стосовно Тимошенко дастьсявзнаки Януковичу і виконавцям його волі.

"Але, на жаль, ця розправа над лідером опозиції завдасть серйозної шкодиУкраїні - аж до міжнародної ізоляції і безконтрольного скочування у прірвутоталітаризму", - процитував слова Луценка його захисник.

Нагадаємо, сторона державного обвинувачення вгазовій справі пропонує Печерському районному суду Києва засудити Тимошенко досеми років позбавлення волі.

Захист Тимошенко вкотре просить суд винести обвинуваченійвиправдувальний вирок і звільнити підсудну з-під варти.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK