Іващенко заявив, що не може ні сидіти, ані стояти: До мене ставляться, як до шматка м'яса

Іващенко заявив, що не може ні сидіти, ані стояти: До мене ставляться, як до шматка м'яса
news2000.com.ua

Таке визначення винесла колегія суддів Печерського підголовуванням судді Сергія Вовка суду в п'ятницю.

Суддяухвалив таке рішення за клопотанням самого обвинуваченого, який заявив, що узв'язку із загостренням радикуліту він не може "ні сидіти, аністояти".

"Язвертався до лікарів вчора, позавчора, лікар у СІЗО оглянув мене. Я вже три днів лежачому стані перебуваю. Це я кажу не для того, щоб поскаржитися, а реальноболяче - такі речі симулювати неможливо, хто стикався з цим - знає" , - зазначив Іващенко.

Водночас,він повідомив, що, незважаючи на такий стан, конвой заявив йому, що оскільки єзаявка на доставку на судове засідання, то "мене навіть на носилкахдоставлять".

"Япочуваюся погано, мені що сидіти, що стояти - все одно боляче", - сказавІващенко на репліку голови, що він може говорити, не підіймаючись, як йомузручно.

"Яхотів би привернути увагу - до мене ставляться, як до шматка м'яса з кількомакістками! У прокурора висновок медиків є. У мене і адвокатів його чомусь немає.Ви всі втрьох (судді), включаючи прокурорів, демонструєте неповагу домене" , - наголосивпідсудний.

Вовкповідомив, що він отримав листа від керівництва СІЗО, в якому йдеться пропогіршення самопочуття Іващенка.

Прицьому, за його словами, в листі йдеться, що після того, як Іващенка доставлятьз суду до СІЗО, його помістять в медсанчастину.

Якпередають очевидці, в Іващенка дуже хворобливий вигляд.

Нагадаємо,в серпні Печерський райсуд Києва дозволив СІЗО забезпечити вивіз екс-першогозаступника міністра оборони в центральну військову стоматологічну поліклінікудля протезування зубів.

Іващенкоперебуває в СІЗО з 25 серпня 2010 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK