В Одесі прооперували співробітників міліції, які важко постраждали в перестрілці

В Одесі прооперували співробітників міліції, які важко постраждали в перестрілці
Корреспондент.net

Як повідомив працівник управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко, чутки, поширені окремими ЗМІ про смерть одного з міліціонерів, не відповідає дійсності.

За словами начальника медслужби Головного управління МВС України в Одеській області Юрія Богдана, постраждалі зараз знаходяться в Одеській обласній лікарні.

При цьому джерело Інтерфакс-Україна в правоохоронних органах повідомило, що злочинці, кинувши автомобіль, взяли з собою всю зброю. "У машині були тільки гільзи і кров пораненого", - повідомило джерело.

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня в Комінтернівському районі Одеської області під час спецоперації із затримання громадянина Росії, який розшукується за скоєння вбивства, в перестрілці із злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені.

Відео: Стрілянина в Одеській області: загинули двоє міліціонерів

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства двох працівників правоохоронних органів - за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
До пошуків нападників задіяно декілька тисяч працівників управлінь внутрішніх справ трьох областей, введений план перехоплення.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK