Захист Тимошенко подасть апеляцію, якщо буде обвинувальний вирок

Захист Тимошенко подасть апеляцію, якщо буде обвинувальний вирок
АР

"У випадку, якщо буде винесено обвинувальнийвирок, безумовно, захист буде апелювати до Київського апеляційного суду",- сказав адвокат екс-прем'єра Микола Сірий журналістам у дворі Печерського судупісля закінчення суду в п'ятницю.

Засловами Сірого, Тимошенко та її захист чітко виклали позицію невинностіекс-прем'єра. "Уцій справі немає жодного доказу, жодної підтвердженої позиції, яка б вказувалана склад злочину", - сказав він.

"Юридичнозаконним може бути тільки одне рішення - оголошення виправдувального вироку.Але, з урахуванням того, що перед відходом в дорадчу кімнату суддя прийняв рішенняне пускати людей до зали судового засідання, це рішення свідчить про те, щосуддя готується винести обвинувальний вирок", - сказав адвокат.

Засловами Сірого, цим рішенням суддя Родіон Кірєєв продемонстрував, що "вінналаштований на звинувачувальний вирок".

ЗахистТимошенко також заявляє, що суддя грубо порушив закон, позбавивши Тимошенкоправа останнього слова.

Якповідомив адвокат Олександр Плахотнюк, підготовка до виступу з останнім словомбула дійсно необхідною, оскільки на судовому засіданні в п'ятницю була отримананова інформація.

"Упонеділок вранці вона була б готова до останнього слова, але з незрозумілихпричин суддя позбавив її права на останнє слово", - сказав він.

Плахотнюктакож зазначив, що не дозволивши протягом полудня підготуватися Тимошенко довиступу з останнім словом, "суддя пішов у дорадчу кімнату до 11жовтня".

Вінвисловив здивування у зв'язку тим, що ті 3 години, які його підзахисна просиладля підготовки, "нічого не вирішували". "Якийби цей процес не був - політичний, кримінальний, але жодного разу ні одналюдина не була позбавлена судом останнього слова", - наголосив адвокат.

Тобто,як зазначив Плахотнюк, позбавивши Тимошенко останнього слова, Кірєєв грубопорушив законодавство.

Нагадаємо,сьогодні Кірєєв після того, як кілька разів запропонував Тимошенко виступити іззаключним словом, сказав, що виходить до дорадчої кімнати орієнтовно до 11жовтня.

Такимчином, Тимошенко так і не виступила з останнім словом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK