Фотогалерея: Надія вмирає останньою. Прихильники Тимошенко в облозі Печерського суду

Фотогалерея: Надія вмирає останньою. Прихильники Тимошенко в облозі Печерського суду
Фото Таїсії Стеценко/Корреспондент.net

Мітингувальники перекинули один із рядівогорожі, а беркутівці, які в цей час перебували під аркою, що веде у двір суду,перешкодили подальшому просуванню мітингувальників. Внаслідок сутичкиприхильники екс-прем'єра були витіснені на вихідні позиції, а ряд огорожівідновлений на колишньому місці.

  Надія вмирає останньою. Прихильники Тимoшенко в облозі Печерського суду

Тимчасом головуючий у газовій справі суддя Родіон Кірєєв після того, як кількаразів запропонував підсудній екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко виступити іззаключним словом, сказав, що виходить до дорадчої кімнати орієнтовно до 11жовтня - у цей день очікується початок оголошення вироку Тимошенко .

Сама підсудна так і не виступила з останнімсловом у п'ятницю. Кірєєв неодноразово пропонував Тимошенко виступити іззаключним словом, але на підготовку до нього вона просила півдня і заявляла проготовність виступити вранці, 3 жовтня. Суддя наполягав, що у підсудної булодостатньо часу для підготовки. "Звертатися до суду з останнім словом - цеправо, а не обов'язок", - сказав він, додавши, що суд пропонує Тимошенкоскористатися цим правом. Тимошенко підкреслила, що їй необхідно взятистенограму виступів прокурора і цивільного позивача і проаналізувати їх, щобвиступити із заключним словом. "Я позбавлена ​​права готуватися дозаключного слова", - сказала вона.

"У відповідь Ви вступаєте в суперечку зголовуючим. Суд надає підсудній останнє слово!", - Сказав Кірєєв, на щоТимошенко йому парирувала: "Я думаю, що пан Кірєєв давно припиниввиконувати норми Кримінально-процесуального кодексу ... Зараз Ви нам недозволили підготуватися до заключного слова ... Я не можу бути з вами нарівних, мені більше нічого додати".

Якою була реакція прихильників Тимошенко, якізібралися під стінами суду, - дивіться в новій галереї Кореспондент.net.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK