Янукович привітав Меркель з Днем німецької єдності

Янукович привітав Меркель з Днем німецької єдності
Фото прес-служби Президента України

"Об'єднання Німеччини сталовизначальною історичною подією, яка надала важливий імпульс масштабнимоб'єднавчим процесам в Європі", - сказано в привітанні Президента.

ПрезидентУкраїни також зазначив, що це свято німецького народу є особливо близьким і дляукраїнців, адже з падінням Берлінської стіни на Європейському континентіпочалися якісно нові зміни, "створивши і ґрунт для формування молодоїукраїнської державності".

"Приємнонаголосити, що скоро ми будемо відзначати 20-ту річницю визнання Німеччиноюнезалежності України і встановлення між нашими державами дипломатичнихвідносин", - зазначив Янукович.

Зайого словами, Україна цінує довіру і взаєморозуміння, які сформувалися вукраїнсько-німецьких міждержавних відносинах. Прицьому Янукович висловив надію на те, що Федеративна Республіка Німеччина інадалі буде підтримувати Україну на шляху європейської інтеграції, перш за всещодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

"Користуючисьнагодою, хотів би поновити Вам, вельмишановна пані Федеральний канцлер,запрошення відвідати Україну з візитом у зручний для Вас час", - вказавПрезидент.

Вінпобажав Меркель міцного здоров'я та нових здобутків у відповідальній державнійдіяльності, а також миру та процвітання німецькому народові.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK