Громадянам Молдови більше не потрібно буде підтверджувати платоспроможність при в'їзді в Україну

Громадянам Молдови більше не потрібно буде підтверджувати платоспроможність при в'їзді в Україну
Reuters

Так,чиновник заявив, що в ході візиту в Україну в. о. президента Молдови, головипарламенту Маріана Лупу у відповідь на клопотання молдавської сторони булопідтверджено, що Кабінет Міністрів найближчим часом затвердить відповіднерішення.

Крім того, за словами Дікусарова, в ході візиту українська сторона висловилаготовність ратифікувати найближчим часом протокол про внесення змін до угодиміж урядами України і Молдови про взаємне визнання прав і регулювання відносинвласності від 1994 року.

Варто також зазначити, що українська сторона порушила питання прискоренняратифікації Молдовою угоди про співробітництво щодо забезпечення прав осіб, якіналежать до національних меншин.

Зокрема, сказав Дікусаров, були досягнуті домовленості про необхідністьактивізації демаркації україно-молдовського кордону на рівні експертів іспільної україно-молдовської демаркаційної комісії.

Нагадаємо, що Молдова впевнена, що у відносинах з Україною можна знайтикомпромісне вирішення всіх спірних питань, і вважає, що координація з Україноюзусиль в євроінтеграції сприятиме прискоренню цього процесу для обох країн.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK