Джерело: Голова Харківської обласної міліції подав у відставку

Джерело: Голова Харківської обласної міліції подав у відставку
Прес-служба ГУ МВС в Харківській області

За його інформацією, 56-річний генерал-лейтенант Мартинов "напередоднібув у міністерстві в Києві і написав рапорт про звільнення".

УЦентрі громадських зв'язків обласної міліції цю інформацію не підтвердили і неспростували.

Прицьому, на сайті обласного управління у новині за 3 жовтня повідомляється, щоМартинов брав участь 1 жовтня в урочистому відкритті харківського стадіонуДинамо після реконструкції.

Нагадаємо,в середині вересня на виїзній нараді після затримання двох співробітниківКомінтернівського РВВС Харкова за підозрою в торгівлі зброєю міністр МВСАнатолій Могильов заявив про рішення оголосити Мартинову про неповну службовувідповідність.

Раніше,19 вересня стало відомо, що співробітники департаменту внутрішньої безпеки тауправління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС в Харківській областізатримали чотирьох своїх співробітників. Їх підозрюють узбуті 23 одиниці табельної зброї.

***

Мартиновочолив обласне управління МВС в березні 2010 року на посаді полковника.

Угрудні Президент Віктор Янукович підписав указ про присвоєння Михайлу Мартиновузвання генерал-майора.

Доберезня 2010 року Мартинов був депутатом облради і Михайло Данилович Мартиновдо останнього часу працював на посаді радника Харківського міського голови зправових питань і роботи з правоохоронними органами.

Доцього Мартинов понад 30 років пропрацював у правоохоронних органах, з них 20років у Київському та Комінтернівському райвідділах міліції Харкова, післяцього обіймав керівні посади в органах МВС Полтави та Дніпропетровська таХарківської області.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK