Москаль: Справа про розбещення дітей у таборі Артек - закрита

Москаль: Справа про розбещення дітей у таборі Артек - закрита
Корреспондент

Як розповівнардеп у коментарі ЛІГАБізнесІнформ, відповідне рішенняприйняв слідчий головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справУкраїни, який вів цю справу.

"Справапедофілів закрита у зв’язку з відсутністю складу злочину", - підкресливМоскаль.

"Це вчерговий раз доводить, що з великої хмари у нашій країні не падає навітькраплини дощу", - прокоментував політик.

"Скількишуму було довкола цієї справи! Там діти (потерпілі, яким показували фотографіїможливих насильників) мало не половину парламенту на фотографіях пізнали. Ну іщо? Влада пропіарилась на різних шоу, де завгодно порушувала цю тему, а вийшовпшик", - зазначив він.

У прес-службі ГПУзазначили, що справа перебуває у провадженні головного слідчого управлінняМіністерства внутрішніх справ. При цьому в МВС послалися на те, що інформацієюне володіють і попросили звернутися з інформаційним запитом.

Нагадаємо, у 2009році вибухнув  скандал, який у пресі назвали"справою педофілів". У ньому фігурували імена кількохнардепів-бютівців, екс-директора дитячого табору Артек, а також Дмитра Полюховича,який був основним обвинуваченим.

Справа щодорозбещення неповнолітніх отримала широкий розголос після того, як 13 жовтня2009 року нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що до ньогозвернулася мати двох дітей, яких нібито зґвалтували високопоставлені чиновники.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK