Томенко: Після вироку Тимошенко звільнять

Томенко: Після вироку Тимошенко звільнять
Корреспондент.net

Як повідомляєінтернет-видання Українська правда таку думкуТоменко висловив  в ефірі телеканалу ТВi.

"Парламентрішення прийме, але прийме, швидше за все, після вироку. Вона буде засуджена.Після цього буде внесено до президентського законопроекту в другому читанні тустаттю, яку сьогодні в опозиційних законопроектах завалили", - сказаввіце-спікер.

"Такимчином, Президент скаже, що Тимошенко > має судимість, але під тискомміжнародного співтовариства ми їй пробачили, ніби амністували, шляхомліквідації статті, як такої", - вважає Томенко.

Віце-спікеруточнив, що отримав ці дані з "неофіційних джерел".

"Якщо чесносказати, до другого читання регламент забороняє нам змінювати 364-у і 365-устатті, але оскільки запитували доповідача Віктора Швеця, оскільки контекстнокоментував глава Верховної Ради і керівник фракції Партії регіонів, що якщо єрозуміння у парламенті ситуації, то політично можемо прийняти такерішення", - сказав Томенко.

"Дискусіяпоказала, що цей політичний процес (проти Тимошенко) замислювався на вищомурівні... Усі шляхи ведуть до Президента", - додав віце-спікер.

Як повідомлялося,джерело ZN.UA  у керівництвіпарламентської більшості заявило, що Тимошенко буде винесено звинувачувальнийвирок, після чого її звільнять по президентському закону про декриміналізацію івона зможе взяти участь у виборах.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK