Розгерметизація в літаку Київ-Одеса: нові подробиці

Розгерметизація в літаку Київ-Одеса: нові подробиці
wikipedia.org
"Літак вилетів зКиєва о 13:05. При наборі висоти, приблизно через 20 хвилин після початкупольоту, спрацював датчик, який сигналізує про зниження тиску в пасажирськомусалоні, після чого випали кисневі маски. Поки що ми не можемо підтвердити, чибула розгерметизація салону ,або ж відбулася помилка в даних датчика. Це можна буде визначити тільки післяретельного обстеження літака ", - повідомив помічник генеральногодиректора АероСвіту зі зв'язків з громадськістю Сергій Куций.

Зайого словами, після сигналу екіпаж діяв відповідно до інструкцій на випадокрозгерметизації: пілоти зменшили висоту до безпечного рівня. Післяцього пасажирам повідомили, що необхідності в користуванні масками більшенемає.

"Бортпровідникиопитали пасажирів про стан здоров'я та провели візуальний огляд. Післяприземлення в Одесі пасажирів перевірили медики. В аеропорту чергувалазамовлена ​​ще в Києві машина швидкої допомоги, яка повинна була забрати двохлюдей з обмеженими фізичними можливостями. В результаті події ніхто з пасажирівне мав потреби вїхніх послугах ", - сказав Куций.

Зайого словами, в подібних випадках для розслідування інцидентів авіаційною владоюстворюється спеціальна комісія.

Нагадаємо,в цьому літаку летівнародний депутат від фракції Партії регіонів, ректор Одеської національноїюридичної академії Сергій Ківалов.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK