ЗМІ: Дочка депутата Харківської райради збила жінку на пішохідному переході і втекла з місця ДТП

У центрі Харкова автомобіль Skoda збив жінку на пішохідному переході і втік з місця ДТП. Як пише газета Сегодня, за кермом іномарки перебувала 19-річна Христина Рожанська - дочка депутата Харківської райради.
ЗМІ: Дочка депутата Харківської райради збила жінку на пішохідному переході і втекла з місця ДТП
kovforum.com

За словами очевидців, у п'ятницю, 13 квітня,на пр-ті Леніна автомобіль Skoda збив жінку прямо на пішохідному переході.Водій втік з місця події.

ДТП сталося близько 17:00 біля станції метроНаукова. Цей випадок сколихнув громадськість Харкова, пише Сегодня. Харків'янипочали обговорювати аварію на форумах і в соцмережах.

"Ми стояли на вул. Культури, чекали, докидля нас загориться зелений сигнал світлофора. У цей час зліва, незважаючи начервоний сигнал, на перехрестя з вереском вилетіла Skoda білого кольору. Жінкайшла по переходу на зелений, іномарка збила її і помчала далі , навіть не пригальмувавши",- повідомила Сегодня свідок ДТП Марина.

На підтвердження слів про те, що лихач поїхавз місця аварії, один із завсідників форуму під ніком Opirus виклав відео змісця ДТП, зроблене за допомогою реєстратора. На ньому видно машину швидкої допомогиі скупчення людей, а ось автомобіля ​​Skoda на відео немає.

31-річну жертву аварії, Ірину Козлову, ізчисленними травмами доставили до лікарні швидкої допомоги. За кермом автоочевидці встигли помітити ефектну блондинку.

Як пише Сегодня, "з’ясувалося, що злощаснаіномарка належить 19-річній Христині Рожанський – дочці депутата Харківськоїрайради, члена правління товариства Червоного Хреста України Володимира Рожанського".

Форумчани запевняють, що саме ця дівчина булаза кермом, і як аргумент наводять листування із подругою Христини. "Так, язнаю, що вона збила людину, ми разом були з нею в машині. Даїшники нічого невимагали за закриття справи. Є проблеми, які ми вирішуємо одним телефоннимдзвінком", - цитує Сегодня повідомлення подруги Рожанської Айли Джанієвої,залишене у соцмережі .

Як повідомили у ДАІ, водій не зникла, априпаркувалася на перетині проспектів Леніна і Правди. "Інспектори ДАІбіля станції Наукова не знайшли машин із пошкодженнями, характерними для ДТП. Аось під час обстеження прилеглої території, на сусідньому перехресті знайшлибілу Skoda, водій якої, 19-річна дівчина, зізналася в тому, що вона збилапішохода і чекає, доки приїде ДАІ", - зазначив прес-секретар міськогоуправління ДАІ Олег Никоненко.

Батько дівчини Володимир Рожанський відмовивсяговорити з кореспондентом Сьогодні і, щойно почув тему розмови, поклав трубку.Тим часом близькі Ірини Козлової побоюються, що дочка впливового депутатауникне відповідальності.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK