Підсудні у справі Макар жартували в суді і передавали привіт друзям

У Центральному районному суді Миколаєва оголошення вироку у справі Оксани Макар перенесене на 27 листопада.
Підсудні у справі Макар жартували в суді і передавали привіт друзям
tsn.ua

Адвокат матері Макар Тетяни Суровицької МиколаКатеринчук заявив журналістам, що, на його думку, причиною перенесення сталавелика кількість журналістів, які зібралися в залі засідань.

"Є думка, що сьогодні вирок неоприлюднений лише тому, що багато засобів масової інформації", - заявивКатеринчук.

Відповідаючи на запитання журналістів, вінтакож заявив, що "вирок може бути м'яким", оскільки останнім часомведеться "інформаційна війна". "З'явилася Гельсінська група,якісь позови, квартири, бійки, - зазначив Катеринчук. - Ось що сьогодні нібитоповинно обговорюватися у ЗМІ, а не м'який вирок за зґвалтування".

"Ви побачите, що у всіх політичнихток-шоу цього тижня ця тема буде дуже активно обговорюватися, але вона не будепов'язана з вироком. Це інформаційна війна, щоб збити увагу людей до самоговироком за зґвалтування і вбивство і замінити його на всяке базікання, яке немає ніякого відношення до справи", - додав адвокат.

Суровицька, відповідаючи на запитанняжурналістів, заперечує закиди громадських працівників Миколаївської приймальніУкраїнської Гельсінської спілки з прав людини в тому, що вона не займаласявихованням дочки.

Вона також заявила, що категорично не згодна із інформацією про купівлю нею квартир, дорогих меблів та побутової техніки.

Як повідомляє Комсомольськая правда в Украине,обвинувачені у зґвалтуванні та вбивстві 19-річної дівчини поводилися в судірозв'язно. Вони сміялися і коли потрапляли в кадр телевізійних камер, то махалирукою і кричали: "Передаємо привіт друзям".

Нагадаємо, що 9 березня в Миколаєві троємолодих людей зґвалтували Оксану Макар, а потім намагалися спалити живцем.Дівчина померла 29 березня у Донецькому опіковому центрі, де вона перебувалавід 16 березня і перенесла декілька операцій. Прокурори вимагають засудитиобвинуваченого у справі про зґвалтування та вбивство Макар Євгенія Краснощокадо довічного ув'язнення, а Артема Погосяна і Максима Присяжнюка - до 14 і 15років позбавлення волі.

Миколаївська жіноча організація Дана заявила,що має намір подати до суду на Тетяну Суровицьку за недбале ставлення до своїхбатьківських обов'язків та незабезпечення безпеки своєї дочки. На даний час уЖовтневому райвідділі внутрішніх справ розглядається заява від імені Дани,заснована на документах, які були передані до прокуратури Миколаївськоїобласті. Документи отримані з інтернату, у якому кілька років перебувала Макар,і містять підтвердження того, що Суровицька сприяла тому, що у 12 років Оксанафактично була віддана у сексуальне рабство, а потім займалася проституцією.

Також правозахисники мають відомості про те,що Суровицька є власницею двох квартир у Миколаєві, куплених останнім часом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK