Низка видань передрукували новину про "призначення" Шевченка на посаду голови Пенсійного фонду

Учора, 26 грудня, низка відомих інтернет-видань розмістили придуману новину про "призначення" футболіста Андрія Шевченка на посаду голови Пенсійного фонду.
Низка видань передрукували новину про "призначення" Шевченка на посаду голови Пенсійного фонду
uareview.com
Зокрема,фейкова новина з'явилася на таких виданнях: Спорт-Экспресс в Украине, Газета.ruСоветский спорт, Sports.ru, Eurosport.com. Вартозазначити, що два останні сайти через деякий час зняли ці новини.

Заміткапро Шевченка з'явилася на сайті UaReview, який спеціалізується на публікаціївигаданих новин.

Авториновини також "процитували" Наталію Королевську, яка разом з Шевченкомпровалилася на виборах Верховної Ради: "Андрій Шевченко, протягом всьогочасу нашої з ним співпраці, показав себе як людина серйозна і відповідальна.Він не раз заявляв, що прийшов у політику всерйоз інадовго. До того ж, Андрій вже завершив свою футбольну кар'єру, а томупрекрасно розуміє потреби людей, які виходять на пенсію. Я впевнена, що церозуміння, разом з його професіоналізмом, допоможе Шевченку стати гіднимголовою правління Пенсійного фонду".

Нагадаємо,раніше низка видань, а також впливове агентство Інтерфакс розмістили вигадану новину видання UaReview про священика, який нібито побив кадилом чотирьохучасників панк-групи Dick Revolt, які прийшли до церкви з інструментами,надівши на голову панчохи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK