Фокус представив 50 найбільш завидних женихів і наречених України

Журнал Фокус у свіжому номері від 7 березня представив 50 найбільш завидних женихів і наречених України. Серед них діти Ріната Ахметова, Петра Порошенка, Олени Пінчук, Бориса Колеснікова і Сергія Тарути, бізнесмени та бізнес-леді, топ-моделі та телеведучі.
Фокус представив 50 найбільш завидних женихів і наречених України

Зокрема, за версією журналу, одним ізнайбільш завидних женихів став 24-річний Дамір Ахметов, син найбагатшогоукраїнця, випускник престижного британського ВНЗ і топ-менеджер найбільшоїкомпанії країни з річною виручкою понад 100 млрд грн.

Серед наречених -топ-модель Евеліна Мамбетова. Якпише Фокус, їй 22 роки, і вона одна з найбільш пізнаваних і затребуванихукраїнських моделей у світовій індустрії моди. Дебют кримчанкивідбувся на Тижні моди в Нью-Йорку. Вонадефілювала в показах Philip Lim, Marc Jacobs, Jeremy Laing, Richard Chai і VeraWang.

Завиднихженихів і наречених України Фокус обирає вже втретє. Уцьому році в списку є і нові імена, і фігуранти колишніх проектів, кар'єра якихстрімко розвивається. ОлексійПорошенко, син мільярдера і політика Петра Порошенка, став депутатом Вінницькоїобласної ради.


Нановий щабель службової драбини піднялася донька співвласника корпорації УкрАвтоТаріела Васадзе Ніна, очоливши компанію Фалькон-Авто. 20-річнийКостянтин Колесніков, син колишнього віце-прем'єра Бориса Колеснікова, поєднуєнавчання в Москві з новою посадою в Києві: батько довірив йому посаду головинаглядової ради найбільшого в країні виробника свинини - компанії АПК-Інвест. Донькамільярдера Сергія Тарути Катерина працює на телебаченні - вона ведуча каналуM1.

Заверсією Фокуса, завидний наречений має диплом престижного британського абоамериканського ВНЗ за економічною спеціальністю, живе в Києві або Лондоні,захоплюється екстремальними видами спорту, бере участь у світському житті. Основнідеталі образу завидної нареченої - кар'єра моделі, співачки або телеведучої,власний магазин модного одягу, дві вищі освіти і річний абонемент уфітнес-клуб.

Припідготовці рейтингу редакція враховувала критерії, важливі при виборі супутникажиття: зовнішні дані, соціальне становище і родинні зв'язки обранця. Усписок потрапили юнаки та дівчата, які заробили пристойні гроші або маютьможливість їх успадкувати.

Їмне більш як 35 років, раніше вони не були в шлюбі і не виховують дітей. Затезаймають високі посади у великих компаніях або органах влади, розвиваютьвласний бізнес. У більшості з нихбагаті і впливові батьки. Алев топ-50 Фокуса потрапили і ті, хто зумів зробити успішну кар'єру самостійно,без зв'язків і батьківської опіки.

Завидні женихи України. Повний список читайте в журналіФокус:

Ім’я, прізвище

Вік

Посада

Дамір Ахметов

24 роки

Член наглядової ради холдингової ДТЕК і Метінвест

Олексій Порошенко

28 років

Депутат Вінницької обласної ради, заступник генерального директора ПрАТ Продовольча компанія Поділля

Костянтин Колесніков

20 років

Глава наглядової ради АПК-Інвест

Роман Франчук

21 рік

Студент

Сергій Курченко

27 років

Власник Східноєвропейської паливно-енергетичної компанії, президент ФК Металіст

Завидні наречені України. Повний список читайте в журналі Фокус:

Ім’я, прізвище

Вік

Посада

Евеліна Мамбетова

22 роки

модель, студентка

Ніна Васадзе

27 років

генеральний директор Фалькон-Авто, дистриб'ютора автомобілів KIA в Україні

Катерина Тарута

28 років

телеведуча

Юлія Антонова

26 років

член наглядової ради концерну Галнафтогаз

Олександра Червоненко

25 років

власниця бутіка Bogner


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK