Секретаріат Президента: КПУ прагне врятувати Газпром ціною незалежності України

Секретаріат Президента: КПУ прагне врятувати Газпром ціною незалежності України
15 хвилин

Його заяви розміщено на офіційному сайті Президента України.

Мета цієї атаки - спасіння Газпрому від банкрутства шляхом отримання контролю над українською газовою трубою.

"Кожен день газової війни, яка після провалу бліцкригу в першій декаді січня усе більше нагадує блокаду Ленінграда, загострює фінансові проблеми Газпрому. Перехід із братніх на ринкові відносини з Україною в газовій сфері, а отже, необхідність платити кожен рік на користь України додаткові 4 млрд дол означатиме банкрутство газового монополіста", - підкреслив заступник Глави Секретаріату.

Для Газпрому спасіння одне - отримання контролю над українською газотранспортною системою

"Для Газпрому спасіння одне - отримання контролю над українською газотранспортною системою. З цією метою російські керівники направили всі ресурси на політичний фронт газової війни. Йдеться, перш за все, про відсторонення від посади Президента України Віктора Ющенка, який блокує сценарій здачі національної енергетичної безпеки" , - переконаний Кислинський.

І головна роль в провокації відсторонення Президента від обов'язків належить комуністам, вважає представник Президента.

"Виконання заспіву цього завдання доручено комуністам, які незважаючи на зростання останнім часом в стінах українського парламенту конкуренції за прихильність Кремля, залишаються вірними провідниками російських інтересів в Україні, за що отримують стабільне і щедре фінансування з-за кордону", - повідомив заступник Глави Секретаріату .

"Більше того, КПУ в додаток до матеріальної частини добилася і дуже широкого, як для асоційованого члена парламентської більшості, представництва на керівних позиціях в міністерствах та державних комітетах уряду Тимошенко. Пояснення просте - виключно завдяки голосам фракції КПУ прем'єр-міністрові України вдалося трохи замаскувати безпорадність Кабміну перед економічною кризою і продемонструвати телеглядачам дієздатність недосформованої коаліції. Без перебільшення, комуністи - "рятівна соломинка" лідерки БЮТ, яка засліплена прагненням до президентської влади, нерозбірлива ні у виборі партнерів, ні в методах боротьби", - нагадав заступник Глави Секретаріату .

"Сьогодні, коли інтереси і Кремля, і Тимошенко збігаються в прагненні усунути від посади Президента України Віктора Ющенка, перед комуністами відкриваються ще більш захоплюючі кадрові та фінансові перспективи. КПУ готова виступити зв'язковим між різнополярними політичними силами і стати рушійною силою для завершення політичної реформи за сценарієм колонізації України", - описує роль комуністів Кислинський.

Нагадаємо, 8 січня Симоненко назвав Ющенка винним у газовій кризі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK